Cât costă o porţie din cea mai scumpă supă din lume şi care este secretul gustului
Proprietarul unui restaurant din Taiwan şi-a perfecţionat reţeta de supă, consultându-se cu clienţii săi VIP, politicieni din toată lumea şi bucătari premiaţi cu stele Michelin.
Bărbatul se laudă că face cea mai bună supă de vită cu tăiţei din lume, iar un bol se vinde cu nici mai mult, nici mai putin - cu 270 de euro, potrivit adevărul.ro, care citează publicaţia britanică „Daily Mail“.[blockquote-quoted]„Calitatea este cea mai importanta“, a declarat Domnul Wang, chinezul, care pune preţul piperat al supei pe seama a şase calităţi pe care, spune el, le are preparatul său: calitatea cărnii, tăierea personalizată a acesteia, tehnica de îngheţ folosită, tehnica îmbinării aromelor, calitatea tăiţeilor şi cantitatea redusa de condimente.[/blockquote-quoted]Wang a dezvăluit ca aroma supei depinde de formele în care este tăiată carnea, care este importată din Japonia, Australia şi Brazilia. Carnea de vită japoneză, de exemplu, este mai întâi îngheţată înainte de a fi tăiata, în timp ce carnea de vită din Australia este mai întâi gătită, apoi desprinsă cu delicateţe de pe os. Wang a descoperit o tehnică unică, secretul său fiind să lase carnea să fiarbă încet pe parcursul a trei zile, pentru a fi încărcată de arome.
[blockquote-quoted]„Ingredientele trebuie să rămână cât mai naturale posibil, pentru ca savoarea ingredientelor să iasă la suprafaţă“, a declarat Wang. [/blockquote-quoted]