Cum a evoluat tortul de nuntă în ultimii 100 de ani

07/12/2016 -10:04
Imagine

Tortul de nuntă, la fel ca și rochia miresei a fost și va fi unele din elementele ce facă diferența la o nuntă. Totuși, de-a lungul deceniilor, au aparut noi și noi elemente de design, ce sunt prezentate în acest filmuleț. Iar mai jos vezi cum a evoluat tortul de nuntă în ultimii 100 de ani.

[blockquote-quoted]Mireasa a comandat un tort de 360 de kg pentru nuntă. Priviţi ce fac aceşti cofetari…[/blockquote-quoted]De la simple prăjituri cu cremă fondantă până la creaţiile impresionante din zilele noastre, imaginile ne arată cum arăta acest desert de nuntă în fiecare an. În 1916, de exemplu, tortul de nuntă era foarte simplu, dintr-un blat şi un strat de cremă, iar deasupra avea un buchet de flori albe.Tortul de nuntă s-a schimbat mult de la un deceniu la altul. În 1920 avea două straturi, iar versiunea din 1936 a adus un al treilea strat. În plus, atunci a apărut şi decoraţiunea care îi reprezintă pe miri, relatează Daily Mail.Videoclipul se încheie cu tortul din 2016, unul neconvenţional şi controversat, remarcă ziarul britanic, întrucât că nu are nimic alb şi este acoperit cu cremă fondantă şi decoraţiuni abstracte.https://www.youtube.com/watch?v=iurRGE2Y5e8