Motivul pentru care poți să adaugi sare în cafea în loc de zahăr. Știai asta?
Cafea este deliciul multora, unii nu-și pot imagina ziua fără ca să savureze măcar o cafea. Totodată, se găsesc noi moduri de a consuma această băutură, de la cafeaua cu ou, la modă în 2017 în Vietnam, și cea cu ciuperci, la tot felul de latte-uri arătoase și inedite. Mai nou, sarea este noul ingredient preferat din cafea./* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' });
[unica_same_post_by_category]Sarea în cafea, oricât de ciudat ar părea, obiceiul pare să aibă și o explicație științifică.Un studiu publicat în Nature arată că ionii de sodiu limitează gustul amar al cafelei şi îi îmbunătăţesc aroma, notează The Independent.Aşadar, data viitoare când bei o cafea şi este prea amară, poți adăuga un praf de sare, cât ai pune sare pe vârful unui cuţit, nu mai mult, altfel îi vei strica total gustul, sugerează gustarte.ro.