Cum să curățăm vesela. 4 trucuri simple
Trebăluind prin bucătărie, nu o singură dată te-ai confruntat cu diverse probleme, de exemplu, după ce ai preparat ceva delicios, tigaia sau oala nu se spăla atât de bine pe cât ți-ai fi dorit. Vezi câteva metode de înlăturare a grăsimilor, care îți vor fi de mare folos./* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' });
[unica_same_post_by_category]– Adaugă un pliculeț de praf de copt la detergentul de vase pe care-l folosești de obicei.– Încălzește din nou oala sau tigaia și adaugă niște apă minerală sau sifon. Lasă lichidul să acționeze și apoi spală-le cu detergent de vase.– Umple oala sau tigaia cu apă caldă. Adaugă două capace de balsam de rufe. Lasă să acționeze vreo oră. Apoi aruncă apa și o să vezi că grăsimea se va curăța imediat.– Dacă vrei ca oalele tale din inox să strălucească, freacă-le cu felii de lămâie.Sursa